Golfdag Lions Alkemade

Verslag Lions Open 2016 Invitatie Golftoernooi

 

Op 17 juni 2016 werd het jaarlijkse Lions Open Invitatie Golftoernooi wederom op de golfbaan van de Zaanse Golfclub te Wormer gehouden. Het maximale aantal deelnemers van 24 flights, de verkoop van een aantal Mulligans per flight en het opnieuw beschikbaar stellen van de baan door Brauckmann-Art om niet, resulteerde in een aanzienlijk bedrag voor het goede doel.
Dit jaar gaat de netto-opbrengst, die ook nog verdubbeld wordt door NSGK.nl, naar de Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting. Cystic Fibrose (taaislijmziekte) is een ongeneeslijke, erfelijke aandoening.

Alle deelnemers hebben genoten van een prima golf(mid)dag. De goede verzorging van de baan en van de gasten tijdens en na het golfen en de bijdrage van het zonnetje  speelden hierbij een belangrijke rol.
Voor de beste flights, de longest en de neary waren er prachtige prijzen beschikbaar gesteld door sponsors. Ook op andere terreinen hebben sponsors hun bijdrage geleverd om er een succesvolle fundraising activiteit voor de Lions Alkemade van te maken.

De Lionsclub is alle sponsors zeer erkentelijk voor hun bijdrage en ziet terug op een fantastisch golftoernooi met een prima financiële opbrengst voor de NCFS.